Uppvärmningsträffar under våren

Från helt okej to unbelievable.

Vi längtar till 11 november då 100° Karlstad går av stapeln, och vill därför träffas för att värma upp redan nu! Det bästa sättet att göra det på menar vi är tillsammans med spännande företag från det värmländska näringslivet. 

Den första av totalt fyra uppvärmningsträffar hålls den 27 april tillsammans med Soleil. Temat kommer vara hur den digitala arbetsplatsen utvecklas efter pandemin. Mer information och anmälan hittar du här.

Under de andra träffarna kommer vi att fokusera på framtidens kompetensförsörjning genom att locka världen till Värmland, samt hur man maximerar lönsamheten med hjälp av externa ögon. Dessutom kommer vi självklart träffa alla nominerade företag till årets priser för att höra hur de arbetar för att gå från bra till bäst. 

På Karlstad 100° träffas runt 1000 olika företagare för att lära, inspireras, skapa nya kontakter och affärsrelationer. I och med uppvärmningsträffarna förlänger vi eventet och skapar ännu fler möjligheter till att nätverka och göra affärer. Har du frågor? Kontakta helena@wiktelius.se!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn