Uppvärmning med Soleil 27 april

Sara och Jonathan på Soleil

Den 27 april håller Soleil den första uppvärmningsträffen inför 100° Karlstad-galan. Kom förbi Clarion Collection Hotel Plaza och lyssna på hur den digitala arbetsplatsen utvecklas efter pandemin.

 

Trendspaning – så utvecklas den digitala arbetsplatsen efter pandemin

Pandemin har ställt våra arbetssätt, processer och verktyg på hårt prov. Det som förut fungerade, kanske inte optimalt men ändå tillräckligt bra, ställdes på sin spets när hela eller en del av arbetsplatserna tömdes på medarbetare som skulle sköta sina jobb hemifrån. Helt plötsligt gällde det att allt fanns och kunde utföras digitalt; inloggningar på distans, möten, information och så vidare. Det blev tydligt att det inte var alla som hade den digitala infrastrukturen eller arbetsprocesser som stöttade ett helt igenom digitalt arbetssätt på plats.

Efter pandemin pratar många nu om en ny omställning igen. Det har inte blivit så att alla går tillbaka till kontoret och jobbar såsom det gjordes före pandemin. Nu kan istället många arbetstagare fortsätta att arbeta hemifrån i större utsträckning än tidigare och då behöver arbetsgivare ordna med infrastruktur och arbetsprocesser som stödjer det behovet. Hur kommer då den digitala arbetsplatsen att fungera och se ut från och med nu?

Det hade vi tänkt att fokusera på under frukostmötet, vi ger dig en trendspaning utifrån erfarenheter och vad våra kunder satsar på just nu!

Dag: Onsdag 27 april

Plats: Clarion Collection Hotel Plaza

Tid: 07:30 – 08:15: Hotellfrukost till självkostnadspris 110 kr (föreläsning gratis)

        08:15 – 08:45: Föreläsning Soleil – Hur den digitala arbetsplatsen utvecklas efter pandemin

        08:45 – 09:15: Debatt kring ämnet med inbjudna gäster

OBS! Sista anmälningsdag är 21 april, anmäl dig till träffen här!

 

Om 100° Karlstad

På Karlstad 100° träffas runt 1000 olika företagare för att lära, inspireras, skapa nya kontakter och affärsrelationer. I och med uppvärmningsträffarna förlänger vi eventet och skapar ännu fler möjligheter till att nätverka och göra affärer. 

100° Karlstad-galan hålls den 11 november på Karlstad CCC, temat i år är ”Från bra till världsbäst”.

Har du frågor? Kontakta helena@wiktelius.se!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn