Program och evenemangsinfo

Årets program presenteras inom kort. Boka in den 17:e november, då får du svaret på hur vi i Värmland kan öka vår konkurrenskraft, vår handlingskraft och vår dragningskraft. Välkommen till en dag fylld med inspiration, trendspaningar och framgångar. Tillsammans är vi kraften Värmland!

Tid: 17 november 2023
Plats: Karlstad CCC

Dagprogrammet för 2022 års event:

Från Ämtervik till Älvgatan – om att ta världen till Värmland och hur kärlek till hembygden bygger ett globalt bolag.
Vad krävs för att bygga ett entreprenöriellt, globalt, decentraliserat gaming- och entertainmentbolag? Och hur gör man det från sitt huvudkontor i Karlstad, Värmland? Hur hittar man rätt entreprenörer världen över, vad gör man för att behålla duktiga medarbetare och hur bygger man ett långsiktigt hållbart bolag? En personlig intervju med en av Värmlands största entreprenörer som inte får missas. Lars Wingefors

Varför i hela friden ska vi jobba på distans? Vad är det nya normala när det gäller jobb, liv och omställning?
I en värld som blir än mer digitaliserad kan vi idag se en tydlig trend hos anställda där livsstil får en allt större betydelse, samtidigt som chefer stretar emot. Vad betyder detta för arbetsgivare och vad händer om vi blundar för våra medarbetares behov och vilja? Följ med på omvärldsspaning hur organisationer transformeras och få konkreta råd hur du som företagsledare behöver tänka för att vara relevant i framtiden. Produktiviteten ökar när man jobbar hemifrån mer ostört men man måste ha en riggad organisation för det, vi ger er rätt verktyg och metoder! Maria Svensson Wiklander

Tillväxt och försäljning i världsklass
Vi tar er med på en resa om hur man får tillväxt att sitta i väggarna och bli en stor del av er kultur. Hur man kan jobba för att växa tvåsiffrigt organiskt och uthålligt på en mogen/stagnerad marknad. Vad är avgörande för att gå från 200 miljoner till 1 200 miljoner på två decennier och fortsatt ha målet att växa ytterligare 50 procent till 2026? Hur går det till att bygga Sveriges största säljorganisation och hur skapas vinnande team/säljare? Vi ger er svaren.

Trenderna som formar framtidens rekrytering
Hur ser framtidens jobb- och rekryteringstrender ut? Hur viktig är mångfaldsfrågan och hur gör man för att utveckla sin rekrytering och tänka nytt? Bör man anställa eller hyra in kompetens eller både och? Möjligheterna är många och vi vill ge er verktygen för att råda bot på kompetensbristen.

Ack morgondag, du sköna
Inspiration om hur du och dina kollegor skapar den morgondag ni behöver. Vi har knappt en aning om hur morgondagen ser ut… Så varför inte skapa den istället? Välkommen på en upptäcktsfärd tillsammans med tre värmländska företagsledare som med passion, agilitet och digitalisering skapar världsledande förändring, innovation och adaptivitet.

Möt de som gör det!
På våningsplan 3 och 4 möter ni Värmlands framtida bolag och entreprenörer. På våra scener i minglet lyfter och samtalar vi med våra framtida värmländska entreprenörer och får koll på de senaste innovationerna. Prisutdelning och intervju av ”Årets Nyföretagare” och ”Årets Samverkanspris” tillsammans med Günther Mårder, vd Företagarna.

Hålltider:

100° Karlstad dag

Tid: 7:45 inregistrering med mingel och nätverkande, första talare kl. 8:30. Dagsprogrammet slutar kl. 12:15.

Plats: Karlstad CCC

Officiell förfest

Tid: 16:30–18:00

Plats: Clarion Collection Hotel Plaza

Galakväll med middag och prisutdelning

Tid: 18:00–01:00

Plats: Karlstad CCC

Klädkod för galakvällen

Festfin med galakänsla!

Årets modigaste fest – 100° Karlstad kväll

Årets galamiddag liknar ingenting du någonsin mött, och är något du aldrig kommer glömma. Kliv in i en värld bestående av oväntad mat, teknikcirkus, laser och spännande artister. Såklart dansar vi in natten med konfetti, glitter och glamour. Det är årets modigaste och roligaste fest.

På 100° Karlstad träffas cirka 1 000 företagare för att lära, inspireras, skapa nya kontakter och affärsrelationer. Som en av Värmlands största mötesplatser för näringslivet får ni effektivt nya affärskontakter. Temat är ”Från bra till världsbäst” och målgruppen näringslivet i Värmland.