Löfberg Family Business Award

Löfberg Family Business Award går till ett familjeföretag som förenar ägarfamiljens engagemang och delaktighet med affärsmässiga framgångar, och som därmed är en god ambassadör för familjeföretagens betydelse för värmländskt och svenskt näringsliv.

Prisutdelare: Familjen Löfberg

Vinnare 2023

”Den här familjen har handskats med både möjligheter och utmaningar i flera decennier, och byggt upp en verksamhet som gör avtryck på många plan. Här förenas positiva resultat med ett gediget hållbarhetsarbete och socialt engagemang – långt utanför Värmlands gränser. Det – i kombination med en planerad och pågående generationsväxling – gör att man är en mycket god ambassadör för familjeföretagens betydelse.”

Vinnare är Familjen Granqvist och Granqvist Sportartiklar.

 

Vinnare 2022

”Denna familj har dragit i rätt trådar i mer än hundra år, och dukar idag för både egen och andras framgång – i Värmland, Sverige och runt om i världen.”

Vinnare är Familjen Johansson och Klässbols Linneväveri

Se nomineringsfilmen

Vinnare 2021

”Familjen Oscarson har under närmare 100 år färdats på en lyckosam väg. Viljan att utvecklas finns fortfarande kvar, och idag driver tredje generationen en expansiv verksamhet inom transport och logistik där den familjära andan och ett genuint ansvarstagande för medarbetare, branschen och lokalsamhället bidrar till affärsmässiga framgångar. Det gör familjen Oscarson till en utmärkt ambassadör för familjeföretagande och dess betydelse för Värmland.”

Vinnare är Holfast AB

Se filmen när vi överraskar vinnaren

Vinnare 2020

”Familjen Andersson driver sedan 1920-talet ett företag med betydelse långt utanför den egna familjen. Den fjärde generationen har lyckats behålla AB Hilmer Anderssons tydliga profil som familjeföretag och förenar affärsmässiga framgångar med ett genuint ansvarstagande som är bra för både familjen, företaget och lokalsamhället.”

Vinnare är Hilmer Andersson

Se filmen när vi överraskar vinnaren