Årets Swedbanks
Företagspris

Priset tilldelas ett ägarlett företag i Karlstadsregionen som har en hållbar affärsidé, flerårig historik av mycket goda resultat samt drivs med ett enastående starkt ledarskap.

Prisutdelare: Swedbank.

Vinnare 2019

”Företaget har genom tydliga mål, medarbetaransvar och långsiktighet på ett mycket framgångsrikt sätt mött marknadens svängningar och behov. Företaget präglas av gemenskap och utveckling både på individ- och bolagsnivå. Att se möjligheter, att samarbeta och därmed få nöjda kunder har skapat en mycket god tillväxt och lönsamhet för vår företagsgrupp.”

Vinnare är RCombined Excellence AB.

Vinnare 2018

”Vårt företag började som för de flesta i en ganska liten skala. Men liten växer och företaget är idag både stort och framgångsrikt! Verksamheten präglas av ägarens starka drivkraft i kombination med en lika stark tro på sina anställdas förmåga. Den närmast osannolika resan från liten till stor gör att vi idag hittar vårt företag med sina över 1 000 anställda på ett 25-tal platser i både i Värmland, Småland och Skåne. Framgången är så stor att den t o m gett eko på andra sidan Atlanten.”
 

Vinnare är Hjelte Restaurang AB.