Årets
Superhjältestipendiet

Priset på 250 000 kronor tilldelas en UF-företagare, ett UF-företag eller en UF-alumn upp till 25 år, som ska förverkliga drömmen om att ta steget från affärsidé till företag. Ung Företagsamhet Värmland tillsammans med superentreprenörerna Patrik Hjelte (McDonalds), Commuicare och Lars Rundby / Hanna Åkerstedt (First Hotell River C) delar nu ut ett stipendium som ska vara en språngbräda för ett nytt företag i Värmland.

Prisutdelare: Ung Företagsamhet Värmland.

Vinnare 2020

”Priset går till en skalbar affärsidé, som med 200 000 kr i startkapital och en advisory board bestående av oss drakar/finansiärer det första året, har stor potential att växla upp företagandet rejält. Få en riktig kick-start! Affärsidén löser inte bara ett vardagsproblem utan skapar också affärsmöjligheter på flera plan.”

Vinnare är Fast Park

Se filmen när vi överraskar vinnaren

Vinnare 2019

”Med en skalbar affärsidé har detta företag på kort tid utvecklats till att gå från UF-företag till startklart AB. En genial affärsidé i all sin enkelhet som gynnar många parter, och som har stor potential att skapa arbetstillfällen och tillväxt i Värmland. Äntligen ett nytt och fräscht koncept på en växande marknad.”

Vinnare är Quality Coffee UF
Se vinnar filmen här