Årets Samverkanspris

Priset ska lyfta fram en student eller en grupp av studenter som på olika sätt har utmärkt sig genom att skapa samhällsutveckling eller innovationer i samverkan med näringslivet, offentliga förvaltningar eller ideella föreningar.

Prisutdelare: Karlstads universitet

Vinnare 2021

”Vinnaren av årets Samverkanspris går till en tidigare student som med stort engagemang och driv skapat appen Zimify. Genom en nära samverkan med näringsliv och andra studenter har han gett en lösning på ett studiesocialt problem och på köpet byggt upp ett starkt nätverk med innovationsaktörer i Värmland och forskningslabb runt om i världen.”

Vinnare är Mostafa Ismail, Zimify

Se filmen när vi överraskar vinnaren

Vinnare 2020

”Vinnaren har varit en viktig del av Juristprogrammets utveckling gällande samverkan med både regionen och andra delar av Sverige. Hon har varit projektledare för första juristmässan någonsin på Karlstads universitet och arbetade aktivt för att få dit flertalet utställare. Hon har också genomfört Stockholmsresan som skapar viktiga kontaktytor för studenter vid Karlstads universitet. Genom sitt arbete har hon hjälpt till att etablera goda möjligheter för arbetsplatsanknytning för alla studenter vid juristprogrammet, samt bidragit till ökad kännedom om Juristprogrammet vid Karlstads universitet. Vi är stolta att presentera vinnaren Beatrice Tollerup!”

Vinnare är Beatrice Tollerup

Se filmen när vi överraskar vinnaren