Årets nyföretagare

Årets Nyföretagare delas ut till en nystartad företagare som genom mod, vilja och passion tagit sina första steg som företagare. Företagaren har redan från start visat på affärsmässighet och har tydliga framtidsmål för sitt entreprenörskap.

Prisutdelare: SEB och Nyföretagarcentrum

Vinnare 2022

”Med stor passion och ett genuint intresse för sin profession har hon skapat ett företag som kommer leva vidare in i framtiden. Vår vinnare visar inte bara på stort mod i de uppoffringar som gjorts utan också på en enorm vilja att med total dedikation följa sin dröm. Med sitt företag har hon vuxit in i ett affärsmässigt tänk och trots att siffrorna inte stått i fokus har företaget redan första året gjort ett imponerande resultat.
Genom personliga mötena och inspirerande innehåll har hon skapat en lokal mötesplats för både stora och små. På ett enastående sätt kombinerar hon försäljning och konsten att se varje individ. Resultatet av det, en stärkt besöksnäring och lokal handel. Du tog oss med storm och med sprudlande energi!”

Vinnare är Jessica Iderström med sitt företag Jessicas Chark & Deli

Vinnare 2021

”Friendly Travel utses till Årets Nyföretagare då de visar upp ett modernt entreprenörskap med fokus på vår mest aktuella fråga, hållbarhet. De hjälper kunden att göra medvetna val enkelt och visar att inte ens en pandemi kan få deras drömmar grusade. Med snabb omställning

och ett gediget arbete bakom allt från affärsmodell, paketeringar och kommunikation samt med tydliga framtidsmål är vi säkra på att Friendly Travel kommer vara ett naturligt val för många resenärer även i framtiden.”

Vinnare är Friendly Travel

Se när vi överraskade vinnarna

Vinnare 2020

”På ett nyfiket och passionerat sätt har de skapat ett företag som kommer att leva vidare in i framtiden. Helt från grunden utan tidigare erfarenhet av att driva företag eller affärsverksamhet har de tagit sig igenom en varumärkesväxling och bibehållit god finansiell stabilitet. Det visar på en enorm vilja och också stort mod när de båda med total dedikation tagit sig an företaget. Förutom affärsmässighet visar de också hur man på ett nytänkande vis kan jobba hållbart samt sätta ett högt värde på sin verksamhet. Med hög kompetens, ett professionellt förhållande till sin verksamhet, sina anställda och sina kunder kommer de att lyckas i sitt företagande.”

Vinnare är Swenströmskas Stenugnsbageri

Se när vi överraskade vinnarna