Årets
mötespris

Priset tilldelas en person eller organisation som under året gjort betydande insatser för att utveckla Karlstad som mötesdestination och bidragit till att skapa mervärde för invånare, företag, föreningar och organisationer i regionen.

Prisutdelare: Karlstad Convention Bureau

Vinnare 2019

”Ett företag i yppersta världsklass som satt avtryck på hela länet i flera hundra år, använder sitt jubileum till att visa Värmland för världen genom alla de möjligheter som möten och evenemang erbjuder. Inomhus och utomhus, nöjen och affärer, medarbetare, omgivningen och kunder. Alla blev de involverade i ett smart, modernt och kommunikativt firande. Stort grattis till era 350 år och tack för alla år som ni satt Värmland på världskartan. Ni är självklara mottagare av Mötespriset 2019.”

Vinnare är Uddeholm
Se vinnar filmen här

Vinnare 2018

”Årets mötespris tilldelas denna organisation, som på ett förtjänstfullt sätt arbetat med möten som ett strategiskt verktyg. De har genom samarbete och värdskap ytterligare positionerat Värmland på den svenska idrottskartan. Riksidrottsmötet 2017 har haft ett betydande värde för både Karlstad och regionen.”
 

Vinnare är Värmlands Idrottsförbund
Se vinnar filmen här

Vinnare 2017

”Vinnaren av Årets Mötespris har på ett förtjänstfullt sätt arbetat med möten som ett strategiskt verktyg, och på det sättet fått flera av landets mest betydande möten, som exempelvis Matematikbiennalen, till Karlstad.” Vinnare är Karlstads universitet