Årets
mötespris

Priset tilldelas en person eller organisation som under året gjort betydande insatser för att utveckla Karlstad som mötesdestination och bidragit till att skapa mervärde för invånare, företag, föreningar och organisationer i regionen.

Prisutdelare: Visit Karlstad Möten, Karlstads kommun och Visit Karlstad Member

Vinnare 2023

”Årets pristagare har varit en drivande kraft i att marknadsföra Karlstad som en attraktiv mötesdestination. Genom sitt mod, engagemang och sin ihärdighet har de lokala värdarna lyckats locka mötet till Karlstad inte bara en utan tre gånger. De har med sitt enastående arbete som lokala värdar satt Karlstad på kartan.”

Årets mötespris går till Barnrättsdagarna!

 

Vinnare 2022

”Att det krävs både ett stort mod och engagemang att vara värd för ett möte och evenemang, det vet alla. Glädjande för Karlstad och Värmland finns dessa fantastiska värdar. Att sedan inte bara nöja sig med ett enda möte utan med omättlig entusiasm inbjuda till både ett nationellt och ett internationellt möte samma år, det sticker verkligen ut. Att förutom detta även genomföra ett SM och tre stora lokala arrangemang, det är långt utöver det vanliga. Vinnare av Årets Mötespris 2020 är en stark kraft i vår utveckling av Karlstad som mötes- och evenemangsstad.”

Stort grattis till: Johan Engberg, IF Göta!

Se nomineringsfilmen

Vinnare 2019

”Ett företag i yppersta världsklass som satt avtryck på hela länet i flera hundra år, använder sitt jubileum till att visa Värmland för världen genom alla de möjligheter som möten och evenemang erbjuder. Inomhus och utomhus, nöjen och affärer, medarbetare, omgivningen och kunder. Alla blev de involverade i ett smart, modernt och kommunikativt firande. Stort grattis till era 350 år och tack för alla år som ni satt Värmland på världskartan. Ni är självklara mottagare av Mötespriset 2019.”

Vinnare är Uddeholm
Se vinnar filmen här

Vinnare 2018

”Årets mötespris tilldelas denna organisation, som på ett förtjänstfullt sätt arbetat med möten som ett strategiskt verktyg. De har genom samarbete och värdskap ytterligare positionerat Värmland på den svenska idrottskartan. Riksidrottsmötet 2017 har haft ett betydande värde för både Karlstad och regionen.”
 

Vinnare är Värmlands Idrottsförbund
Se vinnar filmen här

Vinnare 2017

”Vinnaren av Årets Mötespris har på ett förtjänstfullt sätt arbetat med möten som ett strategiskt verktyg, och på det sättet fått flera av landets mest betydande möten, som exempelvis Matematikbiennalen, till Karlstad.” Vinnare är Karlstads universitet