Årets
butik

Årets Butik är en butik som har lyckats med innovativ marknadsföring och som har ett hållbart framtidsperspektiv. En butik som levererar goda kundupplevelser och WOW-känsla.

Prisutdelare: NWT Media i samarbete med Karlstad Handel.

Vinnare 2023

”Med ett tydligt helhetskoncept och engagemang skapar årets butik kundupplevelser som är unika i sitt slag. Förutom detta har de även en utarbetad strategi med tydliga affärsmål för tillväxt och utveckling. De har byggt en grund med flera affärsben som gör dem stabila inför framtiden och gör att de kan anpassa sig till marknadens förändringar. Genom att vara en aktiv del av det lokala näringslivet är de en förebild i Karlstad i sitt arbete som främjar den lokala handeln.”

Vinnare är Binderiet

Vinnare 2022

”Med örat mot rälsen, stor kreativitet och en rejäl portion mod har man skapat sig en unik position inom branschen. Allt från kundmötet i butik till webbshop präglas av en väl genomtänkt strategi där man aldrig gör avkall på den personliga relationen med sina kunder.
Detta i sin tur har mynnat ut i att man agerar som en spjutspets i utvecklingen av E-handeln inom den egna kedjan.”

Vinnare är Vero Moda / Vila Bergvik

Se nomineringsfilmen

Vinnare 2021

”Med sitt affärsdriv väljer Jonas med personal vägen att vara innovativa för att mäta kundens behov här och nu – och i framtiden. Butiken erbjuder ett tydligt koncept som utmärker sig bland konkurrenterna och man vågar ta utmaningarna inom digitaliseringen. Genom att se nya affärsmöjligheter, ett fortsatt starkt hållbarhetsarbete och strategin att ständigt utveckla sitt team, skapas möjligheterna för Stuvbutiken att säkra sin marknadsposition. Med dessa ord vill vi säga ett stort grattis till årets butik i Karlstad 2020!”

Vinnare är Stuvbutiken!

Se filmen när vi överraskar vinnaren

Vinnare 2020

”I sann entreprenörsanda och med sin personliga känsla för både service och inköp har Årets Butik lyckats erbjuda sina kunder ett unikt handplockat sortiment av absolut högsta kvalitet. Tack vare goda relationer och stor kunskap lyckas Peo och Hasse hålla sig aktuella och konkurrera mot både e-handel, butikskedjor och outlets om en medveten kundgrupp som vet vad den vill ha. Årets Butik har vunnit lojalitet hos både Karlstadsborna och friluftsmänniskorna runt om i hela landet. Med flest röster från konsumenterna är Årets Butik 2019 – Magazinet Sport!”

Vinnare är Magazinet Sport!

Se filmen när vi överraskar vinnaren

Vinnare 2019

”I sann entreprenörsanda har Årets Butik lyckats bygga upp en attraktiv och uppskattad affär med en stark ekonomi och stort hjärta. Med kunden i fokus har butiken vågat gå sin egen väg och skapat en välkomnande miljö där man ger kunderna personlig och stilsäker service av högsta klass. Genom en smart mediemix, marknadsför sig butiken mot både nya som befintliga kunder. Med ett stort intresse för Karlstad som stad är Årets Butik en sann ambassadör för handeln i Karlstad, och med solklart flest röster från konsumenterna är Årets Butik 2018 – Väskshopen!”

Vinnare är Väskshoppen
Se vinnar filmen här

Vinnare 2018

”I sann entreprenörsanda, med känsla för marknaden och ett outtömligt engagemang och driv har vinnaren av Årets Butik lyckats med målsättningen att skapa ett troget kundsegment bland Karlstadsborna. Med en unik fingertoppskänsla, ett varierat utbud och med hållbarhet i fokus har Årets Butik byggt upp en verksamhet där kunden alltid sätts i första rummet. Återinvesteringar i verksamheten och nya expansiva framtidsplaner borgar för att Thomas med personal kommer att fortsätta förse Karlstadsborna med mat- och dryckesupplevelser utöver det vanliga.”

Vinnare är ICA Wallinders
Se vinnar filmen här

Vinnare 2017

”I sann entreprenörsanda, med känsla för marknaden och ett outtömligt engagemang och driv har vinnaren av Årets Butik lyckats med målsättningen att skapa ett gott rykte och ett troget kundsegment bland Karlstadsborna. Med en fingertoppskänsla för ett varierat utbud och fokus på god personalpolitik, hållbara produkter och en inkluderande arbetsplats har Årets Butik byggt upp en verksamhet som drivs av glädje och som växer både som varumärke och på sista raden. Återinvesteringar i verksamheten och nya expansiva framtidsplaner borgar för att Moa och Mattias på kommer att fortsätta förse oss med dagligt bröd och helgbakelser.”

Vinnare är Swenströmskas Stenugmsbageri​