Årets
butik

För andra tredje året i rad korar vi Årets Butik inom Karlstads kommun. Årets Butik är en butik som har lyckats med innovativ marknadsföring och som har ett hållbart framtidsperspektiv. En butik som levererar goda kundupplevelser och WOW-känsla.

Prisutdelare: NWT i samarbete med Karlstad Handel.

Vinnare 2019

”I sann entreprenörsanda har Årets Butik lyckats bygga upp en attraktiv och uppskattad affär med en stark ekonomi och stort hjärta. Med kunden i fokus har butiken vågat gå sin egen väg och skapat en välkomnande miljö där man ger kunderna personlig och stilsäker service av högsta klass. Genom en smart mediemix, marknadsför sig butiken mot både nya som befintliga kunder. Med ett stort intresse för Karlstad som stad är Årets Butik en sann ambassadör för handeln i Karlstad, och med solklart flest röster från konsumenterna är Årets Butik 2018 – Väskshopen!”

Vinnare är Väskshoppen
Se vinnar filmen här

Vinnare 2018

”I sann entreprenörsanda, med känsla för marknaden och ett outtömligt engagemang och driv har vinnaren av Årets Butik lyckats med målsättningen att skapa ett troget kundsegment bland Karlstadsborna. Med en unik fingertoppskänsla, ett varierat utbud och med hållbarhet i fokus har Årets Butik byggt upp en verksamhet där kunden alltid sätts i första rummet. Återinvesteringar i verksamheten och nya expansiva framtidsplaner borgar för att Thomas med personal kommer att fortsätta förse Karlstadsborna med mat- och dryckesupplevelser utöver det vanliga.”

Vinnare är ICA Wallinders
Se vinnar filmen här

Vinnare 2017

”I sann entreprenörsanda, med känsla för marknaden och ett outtömligt engagemang och driv har vinnaren av Årets Butik lyckats med målsättningen att skapa ett gott rykte och ett troget kundsegment bland Karlstadsborna. Med en fingertoppskänsla för ett varierat utbud och fokus på god personalpolitik, hållbara produkter och en inkluderande arbetsplats har Årets Butik byggt upp en verksamhet som drivs av glädje och som växer både som varumärke och på sista raden. Återinvesteringar i verksamheten och nya expansiva framtidsplaner borgar för att Moa och Mattias på kommer att fortsätta förse oss med dagligt bröd och helgbakelser.”

Vinnare är Swenströmskas Stenugmsbageri​