Årets
affär

Priset tilldelas ett företag som under året gjort en affär utöver det vanliga, en affär som inspirerat andra och som varit avgörande för det egna företagets utveckling.

Prisutdelare: Handelskammaren Värmland.

Vinnare 2019

”Under 2018 kammade värmlandsföretaget hem den största affären inom retailbranschen i Norden på tre år. Konkurrensen var stenhård mot flera internationella jättar. Men genom ett sammansvetsat team av medarbetare och konsulter, blev det klart att optikkedjorna Klarsynt och C-optikk valde MoreFlo som leverantör av nytt kassa- och betalsystem till sina 300 butiker. MoreFlo beskriver sig själva som en doldis i Värmland men är numera ett av de största företagen inom retailbranschen både i Sverige och Norge.”

Vinnare är MoreFlo
Se vinnar filmen här

Vinnare 2018

Vinnaren av Årets affär har som så många andra företag ett hjärta i Värmland men kunder spridda över hela världen. Helhjärtade satsningar på kvalitet, effektivitet och produktutveckling visar sig återigen vara ett vinnande koncept för att vinna kundernas förtroende. Årets affärs visar också att ett företags miljardinvestering ger ringar på vattnet för fler företag. Resultatet är att fler värmländska företag fightas och vinner förtroende att vara underleverantörer. Årets affär är en affär av gigantiska mått och räknat i antal ventiler, den största ordern i företagets historia.”

Somas Instrument
Se vinnar filmen här

Vinnare 2017

”Kan man som en liten lokal aktör på bara ett år bryta sig in på en konsumentmarknad och bli en välkänd spelare med växande marknadsandelar, i konkurrens med väletablerade multinationella konkurrenter? Vinnaren av Årets affär visar att det går. Med hög svansföring klev man rakt in på butikshyllorna och in i värmlänningarnas hjärtan. Årets vinnare har levererat receptet på succé – en stor dos mod, ett bra koncept och sist men inte minst sin egen och konsumenternas kärlek till bygden, bönderna och korna.”

Vinnare är Wermlands Mejeri