fbpx

En galakväll utöver det vanliga

Galakvällen är 100° Karlstads festliga tradition där framgångsrika företag, organisationer och personer premieras för sina insatser under året. Vi har nöjet att bjuda in dig till en kväll utöver det vanliga på Karlstad CCC med häftiga matupplevelser, underhållning och självklart massor av mingel. Tiden för galakvällen är kl 18.00-01.00.

2019 förvandlas 100° Karlstads galakväll till en levande musikkarneval som gästas av flera artister. Leder kvällen gör Sveriges roligaste kvinna, Nour El Refai.

Klädkod galakväll
Mörk kostym. Som namnet säger ska män ha mörk kostym, vilket innebär samma mörka färg på byxa och jacka, samt ljus skjorta. Slips eller fluga är obligatoriskt och väst går bra med eller utan. Kvinnor ska ha klänning eller kjol som bör täcka knäna, gärna långklänning. Det går också bra med festbyxor och en fin överdel.

 

Till programmet

Kvällens meny

Förrätt

Cajunkryddad fisk- och skaldjurstartar på lax, räkor och kräftstjärtar serveras med rostad majskräm och chilicrunch.

Varmrätt

Svensk, örtbakad oxfilé med sås på Karl-Johansvamp serveras med chalottenlökskrisp, vårens sparrissallad samt en bakad potatispure.

Dessert

Äppelharmoni med karamelliserade äpplen, äppelsorbet, vaniljkräm, kolasås och havresmulor


Konferencier

Vi har den stora glädjen att presentera kvällens konferencier – Nour El Refai! Nour är skådespelerska, komiker, programledare, föreläsare och författare. Hon slog igenom med det egna humorprogrammet Raj Raj på TV4 och som reporter på Melodifestivalen i SVT 2008. Sex år senare hade hon det ärofyllda uppdraget som programledare för Sveriges största nöjes- och musikproduktion Melodifestivalen.

I TV har vi kunnat se Nour i såväl Cirkus Möller som i Morgonsoffan och i Nyhetsmorgon i TV4 som gästreporter. Hon är även en ofta anlitad profil i radio och har en stående roll i Morgonpasset i P3. Nour blev 2016 utsedd till Sveriges roligaste komiker.


Louisiana Avenue

“Louisiana Avenue är här för att ge er den bästa kvällen i era liv, det är vår plikt och skyldighet! Det är karneval, det är glädje och alla ska me!” Orden kommer från Louisiana Avenue som är Sveriges nya glädjeorkester. En helt ny movement inom livemusiken är i rullning. Parollen stavas “allt svänger och alla ska med”. Louisiana Avenue beskrivs som “en kärleksförklaring till människorna som vågade inspireras av möten mellan främlingar, ta del av deras historia och öden för att skapa den svängigaste musiken vi känner till”. Under 100° Karlstads galakväll får du pulserande glädje och 100 procent party!


Kaliffa

För den stora massan är Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson mest känd för megahiten “Helt seriöst” som kammade hem årets låt på P3 Guld och har 42 miljoner streams på Spotify samt över 8 miljoner visningar på YouTube. Kaliffa är en av Sveriges mest lysande stjärnor på den svenska hiphop- och reggaescenen. “Helt seriöst”, “Tippa på tå”, “Spontanitet” och “Kalibrera” är några exempel på hits som han levererat sedan solokarriärens start år 2014. Under 100 grader Karlstads galakväll får du ta del av hans unika sound som är en fusion av reggare, dancehall och pop!


Lisa Miskovsky

Lisa Miskovsky är en av Sveriges mest etablerade och största artister och låtskrivare. Nu är hon aktuell med efterlängtat nytt material och en turné. Med sig i bagaget har hon en helt ny repertoar med nyskrivna låtar som kommer att släppas under 2019. Det blir den första utgivningen av Lisa sedan 2013. Sedan tidigare har Lisa bland annat sålt drygt 200 000 album, vunnit två Grammis, erhållit fem Rockbjörnar och medverkat i Melodifestivalen. Förutom att skapa egen musik skriver Lisa även för andra artister. På 100 grader Karlstads galakväll kommer du få höra hennes allra senaste!


Förfest

Efter succén förra året arrangerar vi även 2019 100° Karlstads officiella förfest i samarbete med Clarion Collection Hotel Plaza. Baren är öppen, bubblet ligger på kylning och vi ses och minglar i Clarion Living Room, Plazas populära innergård. Ett perfekt tillfälle för att etablera nya affärsrelationer. 100° Karlstads galakväll har börjat!

16.30-18.00 Officiell förfest på Clarion Collection Hotel Plaza
17.45-18.30: BMW Shuttle med Autowåx Bil tar dig från Plaza till Karlstad CCC med stil.

Tips – förboka gärna din dryck till förfesten redan när du bokar din biljett! Enkelt och serverat när ni kommer.


Prisutdelning

Under 100° Karlstads galakväll delas tio olika utmärkelser ut. Här kan du se hur det såg ut förra året.

Boka redan idag!

Förra årets gala blev en succé så se till att boka din biljett redan idag.