En galakväll utöver det vanliga

Galakvällen är 100° KARLSTADs festliga tradition där framgångsrika företag, organisationer och personer premieras för sina insatser under året. Vi har nöjet att bjuda in dig till en kväll utöver det vanliga på Karlstad CCC med häftiga matupplevelser, underhållning och självklart massor av mingel. 100° KARLSTAD galakväll 2020 är ”Rhythm of the future”! En kväll värdig nästa decennium. Under 100° KARLSTADS galakväll delas elva olika utmärkelser ut. Här kan du läsa mer om dessa.

Hålltiden för galakvällen på Karlstad CCC:
18.00 Mingelförrätt 
19.00 Dörrarna till galamiddagen öppnar
19.30 Galamiddag under ledning av Mikael Tornving
23.00 Galafest ”Rhythm of the future”
01.00 Vi avslutar 100° KARLSTAD 2020
01.05 Du längtar redan till 100° KARLSTAD 2021!

Klädkod galakväll

Mörk kostym innebär samma mörka färg på byxa och jacka samt ljus skjorta. Det är obligatoriskt med slips eller fluga men väst är valfritt. Ett annat alternativ är klänning eller kjol som bör täcka knäna, gärna en långklänning. Det går också bra med festbyxor och en fin överdel.

Kvällens meny

Förrätt
Vispad brillat savarin smaksatt med färsk tryffel serveras på tusenbladskex, picklade päron, saltrostade pumpafrön och krassesallad

Varmrätt
Citronbakad gösfilé serveras med potatispuré smaksatt med citron, sotad salladskräm, råstekt sparris och en skaldjurssky

Dessert
Choklad trio -vit chokladganache smaksatt med passion, mjölkchokladglass, mörk chokladmousse med smulor på rostad choklad och mandel

Konferencier

Vi har den stora glädjen att presentera kvällens konferencier – Mikael Tornving! Skådespelaren, komikern och manusförfattaren som har roat svenska folket sedan början av 90-talet. Mikael har haft komiskt bärande roller i stora tittarsuccéer som Parlamentet, Melodifestivalen, Partaj och Playa del sol. Vilket gör honom till en del av Sveriges humorelit och flitigt anlitad konferencier. 

-Jag vet att publiken kommer att få en fantastisk kväll med både humor och underhållning. Jag ska se till att bära upp fanan från tidigare år men hoppas även kunna tillföra något nytt. 

Rhythm of the future

Vad får du om du blandar bongo, congas och didgeridoo med DJ och sång? Ett dansgolv som ger publiken en energiinjektion som tar oss från galakvällen in i natten. 100° KARLSTAD 2020 är ”Rhythm of the future”! En kväll värdig nästa decennium. 
 
För underhållningen står några av Sveriges mest hyllande liveakter där dansare i LED-kostymer, trummor och visuella akter blandas med musik och sång. Hyllningarna kommer från såväl Sveriges kungahus, som näringsliv och nöjesbranschen. På 100° KARLSTAD står de tillsammans och skapar Rhythm of the Future. Något du inte upplevt förut. 

Förfest

För tredje året i rad arrangeras 100° KARLSTADs officiella förfest i samarbete med Clarion Collection Hotel Plaza. Baren är öppen, bubblet ligger på kylning och vi ses och minglar i Clarion Living Room, Plazas populära innergård. Ett perfekt tillfälle för att etablera nya affärsrelationer. 100° KARLSTADs galakväll har börjat!

16.30-18.00 Officiell förfest på Clarion Collection Hotel Plaza
17.30-18.30: BMW Shuttle med Autowåx Bil tar dig från Plaza till Karlstad CCC med stil

Tips – förboka gärna din dryck till förfesten redan när du bokar din biljett! Enkelt och ni slipper kön till baren när ni kommer.