fbpx

En dag med fokus på framtidens attraktiva arbetsplats

100° Karlstads dagsprogram är konferensen för dig som är företagare i Värmland och vill få kunskap, inspiration, nätverka samt skapa nya affärskontakter under en effektiv halvdag. I ett fullspäckat program gör vi resan från Employer Branding till Employee Experience. Vi inspireras av nationella och regionala stories och gör kopplingen mellan tillväxt, mångfald och företagskultur. Tillsammans med de andra 500 deltagarna kan vi garantera att du stiftar nya bekantskaper på Karlstad CCC. Tid för dagsprogrammet är kl 9-13.

Till programmet


Azita Shariati

Azita Shariati är sedan 2014 VD för Sodexo i Sverige. Sodexo är ett företag med tjänster inom servicesektorn, som i Sverige omsätter 3,5 miljarder och har 8000 anställda. Under hennes ledning har Sodexo gått från 14% till 50% kvinnor i ledningsgruppen på fem år. Hon är helt övertygad om att jämställdhet och mångfald bidrar till ökad tillväxt och bättre resultat. Det blir också enklare att hitta och behålla rätt kompetens inom organisationen.

Azita har utsetts till Sveriges bästa chef, har vunnit “European Role model of the year”, hamnat i toppen av “Top 20 Women in Business in Northern Europe” och 2015 utsåg Veckans Affärer henne till Näringslivets mäktigaste kvinna. År 2016 kammade hon hem titeln Årets direktör. Samma år blev hon även utsedd till Årets Superkommunikatör av Resumé.

Azitas föreläsning heter “Ledarskap, mångfald och jämställdhet skapar tillväxt”


Fredrik Stranne

Fredrik Stranne är vd och Senior Adviser inom employer branding och employee engagement på kommunikationsbyrån Coreworkers. Han är beteendevetare i grunden och har varit både HR-chef och Head of Employer Branding på Arla Foods.

Fredrik är en pionjär inom området och var redan 2001 forskarstipendiat på Wharton School Of Business i Philadelphia inom Talent Management och Employer Branding. De senaste 12 åren har Fredrik hjälpt över 100 verksamheter i Sverige med strategisk, taktisk och operativ employer branding. Bland kunderna finns IKEA, King, Regeringskansliet, Telia Company, SVT, H&M och Atlas Copco.

På 100° Karlstad kommer Fredrik att prata om: att attrahera och behålla talangerna – så skapar du en attraktiv arbetsplats. Trender och inspiration varvas med konkreta tips på vad du kan göra på din arbetsplats för att attrahera och behålla rätt medarbetare.

Fredriks föreläsning heter “Från Employer Branding till Employee Experience Journey”


Linus Jonkman

Linus Jonkman är Head of people and organization på Prisjakt, författare och föreläsare. Han har sina rötter i skånska myllan och har de senaste åren skrivit tio böcker som handlar om mjuka ämnen med hårda kanter. Linus har blivit mycket uppmärksammad för sin bok “Introvert – den tysta revolutionen” som vunnit årets HR-bok samt för sitt arbete med att bygga företagskultur på bolag som Prisjakt.

Linus Jonkman har gjort resan från traditionella storbolag med stelbenta KPI:er till att bygga kultur i en organisation som nu räknas som ett av Europas föregångsbolag när det gäller medarbetarupplevelsen. När konservativa bolag använder honnörsord som policies, lojalitet och direktiv, talar de nya bolagen istället om kultur, engagemang och syfte.

På 100° Karlstad kommer Linus prata om resan med att få en affärsidé att bli en företagskultur som engagerar människor till att inte “byta sin tid mot pengar” utan att istället känna ett genuint engagemang.

Linus föreläsning heter “Om kraften i att leda en organisation genom kultur”


Konferencier

Dagens konferencier John Johansson arbetar dagligen med att skapa attraktiva arbetsplatser som affärsansvarig för rekrytering på Qtym i Karlstad. Som rekryterare är han van att ställa frågor, något som kommer väl till hands som konferencier för 100° Karlstads dagsprogram. Hans engagemang och glädje smittar!

John har en bred kunskap, erfarenhet och har under flera år utbildat inom ledarskap och försäljningsteknik. Han är också författare till två böcker där den ena vägleder unga människor i resan mot sitt första jobb.


Boka redan idag!

Förra årets gala blev en succé så se till att boka din biljett redan idag så att du inte blir utan.