En dag med fokus på framgångsresor

100° KARLSTADs dagsprogram är konferensen för dig som är företagare i Värmland och vill få kunskap, inspiration samt skapa nya affärskontakter under en effektiv halvdag. I ett fullspäckat program fokuserar vi på företags och personers resor och framgångsrecept. Vi trendspanar in i nästa decennium. Vi delar även ut priset till ”Årets nyföretagare”. Tid för dagsprogrammet är kl 9.00-13.00. Fler föreläsare presenteras inom kort. 

Fabian Bengtsson

Fabian Bengtsson är en välkänd entreprenör och prisad företagare.  Han är verksam i flera styrelser, är aktiv ägare i SIBA invest och NetOnNet Group och varit med om en spännande digitaliseringsresa för hela hemelektronikbranschen.

Utöver sina framgångar inom näringslivet blev han ofrivilligt en rubrikernas man 2005 när han utsattes för en uppmärksammad kidnappning och under 17 dygn spärrades in i en ljudisolerad trälåda. Sedan maj 2018 är han Företagarnas styrelseordförande.

Katarina Mild

Värmländskan Katarina, numera bosatt i Göteborg, köpte för tio år sedan konkursbolaget Lejonet&Björnen ihop med sin man Håkan. Idag har bolaget en tydlig nationell position som svensk premiumglass varumärke.
 
Katarina var även Löfberg Lilas första produktchef och har tidigare drivit eget företag under många år. Hennes energi och kämparglöd går inte att missa och vi ser fram emot att få höra hennes och Lejonet&Björnens resa på 100° KARLSTAD!

Nina är kunskapskällan med ena benet i akademin och det andra i näringslivet – en bra kombination som konferencier för 100° KARLSTAD 2020!  

Amir Sajadi

Amir Sajadi är tidigare värmlänningen som hann vara både kårordförande, verksamhetschef på Drivhuset och ledarskribent på Värmlands Folkbland innan han flyttade till Stockholm för att påbörja sin entreprenörsresa.

Idag är Amir entreprenör och grundare av bl.a. Cityveterinären och Järvaskolan som har satt avtryck i hela landet. Han sitter även i styrelsen för Tillväxtverket och är engagerad på olika sätt före att sprida kunskap om social innovation och om hur näringslivet kan bidra till en mer hållbar samhällsutveckling. 

Konferencier

Dagens konferencier är Nina Engdahl, Vd och ägare av Attityd i Karlstad. Hon hjälper dagligen företag att fatta bättre beslut, genom att bistå med information och avgörande analyser. Att bidra i företags utveckling är en självklarhet för Nina och hon har bland annat vunnit priset Årets Mentor. 

Nina är kunskapskällan med ena benet i akademin och det andra i näringslivet – en bra kombination som konferencier för 100° KARLSTAD 2020!  

Årets nyföretagare

Under 100° KARLSTADs dagsprogram kommer ett helt nytt pris att delas ut – Årets Nyföretagare! Nyföretagarcentrum och SEB står bakom priset. 

Årets Nyföretagare delas ut till en nystartad företagare som genom mod, vilja och passion tagit sina första steg som företagare. Företagaren har redan från start visat på affärsmässighet och har tydliga framtidsmål för sitt entreprenörskap.

Boka redan idag!

Förra årets event blev en succé så se till att boka din biljett redan idag så att du inte blir utan.