En galakväll utöver det vanliga

Galakvällen är 100° Karlstads festliga tradition där framgångsrika företag, organisationer och personer premieras för sina insatser under året. Vi har nöjet att bjuda in dig till en kväll utöver det vanliga och tar med dig på en resa genom glitter, glamour, matupplevelser, underhållning och självklart massor av mingel. Kvällen leds av en av Sveriges mest kända programledare och artister, David Lindgren. Därefter tar Out of Office nattklubben till 100° Karlstads galakväll.

Klädkod galakväll
Mörk kostym. Som namnet säger ska män ha mörk kostym, vilket innebär samma mörka färg på byxa och jacka, samt ljus skjorta. Slips eller fluga är obligatoriskt och väst går bra med eller utan. Kvinnor ska ha klänning eller kjol som bör täcka knäna. Det går också bra med festbyxor och en fin överdel. Vi ser gärna att alla har något glittrigt på sig!

 

Till programmet

Kvällens meny

Förrätt

”Minglande i Dimma” – fröjalax och sotad pilgrimsmussla serveras med jalapeñomajonnäs, syrad gurka, ”havssand”, Nori samt med koriander och tomatconsommé.

Varmrätt

Glödbakad oxfilé med pepparsky och tryffelskum serveras med smördegsinbakad potatisrulle smaksatt med västerbottenost samt färsk sparris och friterad lök.

Dessert

Tapas i form av; Kolsyrad jordgubbe serveras med chokladmaräng, Yoghurtsorbet doppad i rostade solrosfrön, Minitårta fylld med limekräm och Mörk chokladtryffel.


Konferencier

Vi har den stora glädjen att presentera kvällens konferencier – David Lindgren!

David är en av Sveriges mest kända programledare och artister. Han har jobbat som framgångsrik musikalartist under flera år och haft roller i musikaler som ”Singing in the Rain” på Malmöoperan, ”Mamma Mia!” i Stuttgart, spelat huvudrollen i ”Hairspray” på Göta Lejon i Stockholm, High School Musical i Malmö och på Chinateatern i Stockholm. Han har även medverkat i TV-programmet Så ska det låta ett flertal gånger. Som artist slog David igenom när han 2012 tävlade i Melodifestivalen för första gången med hitlåten ”Shout It Out”.

Debutalbumet ”Get Started” gick direkt in på förstaplatsen på den officiella svenska albumlistan.


Underhållning

För en banbrytande inramning av 100° Karlstads galakväll tänker vi nytt och presenterar after work-fenomenet Out of Office! Vi tar nattklubben till after worken och erbjuder, förutom nätverkandet, en bombastisk nattklubbsmiljö med dj’s, visuals, pyroteknik och liveakter. Vi lovar att ingen kommer att kunna stå till!

Se en film om Out of Office här!

Fotograf: Out of Office After Work #OOOAW


Förfest

Nytt för 2018 är 100° Karlstads officiella förfest i samarbete med Clarion Collection Hotel Plaza. Baren är öppen, bubblet ligger på kylning och vi ses och minglar i Clarion Living Room, Plazas populära innergård. Ett perfekt tillfälle för att etablera nya affärsrelationer. 100° Karlstads galakväll har börjat!

17.45-18.15: BMW Shuttle med Autowåx Bil tar dig från Plaza till Karlstad CCC med stil.


Prisutdelning

Under 100° Karlstads galakväll delad nio olika utmärkelser ut. Här kan du se hur det såg ut förra året.
Boka hotell

Erbjudande till dig som vill ha nära hem efter 100° Karlstad. Dubbelrum inklusive frukost på Clarion Collection Hotel Plaza.
Ange bokningskod ”100°” så kostar rummet endast 1 190 kronor för två personer. Bokas på telefon: 054 – 100 200 eller e-post: reservations.plaza@choice.se

Clarion Collection Hotel Plaza

Clarion Collection Hotel Plaza

Enkelrum
Pris
1 090 kr
Clarion Collection Hotel Plaza

Clarion Collection Hotel Plaza

Dubbelrum
Pris
1 190 kr

Boka redan idag!

Förra årets gala blev en succé så se till att boka din biljett redan idag.